NYÅR!

WOOHOO ,
Gott nytt år!! Ikväll ska jag till Felicia och vi ska bajskul.
Men , om man tänker på allt jag gjort det här året så är det bara massa konstiga bajssaker. Jag har åkt till Finland , varit tillsammans med massa konstiga snubbar , åkt till London , fyllt fjortis , åkt till cypern , blev sjuk typ hela sommarlovet , varit med Fanny jättemycket , varit på ung , åkt till Amsterdam , NRJ konserten , varit på Felicias & Fanny land och haft det skiiitbraaa , börjat åttan , varit duktig i skolan , varit elak i skolan , träffat konstiga snubbar , gjort om mitt rum , och tusen saker till.
Nu ska jag och Fanny typ äta lakrits , hejdåååå

dagens outfit


Onsdag

Förlåt förlåt för väääldigt dålig upptadering men men.. Julafton var jätte trevlig om ja inte redan har skrivit om de? Fick en ny liten älskling , htc wildfire tror ja den hette. Lördagen var ja hos mormor och i söndags hos farmor och senare på dan drog ja till Yassin. Vi träffade Petra och Stella runt halv tio och drog till Petra runt halv elva. Slaggade där och sen på morgonen drog ja till stan med Fanny och Felicia. Köpte lite grejer på rean. Igår va ja typ bara hemma och idag har ja varit med Tova och Fanny hela dagen. Drog till götgatan och ja kopte ett par jeans, super nöjd. Käkade även el maco! Fy fabian va god den e! Tog bussen hem till Fanny och drack chai latte och snackade. Imorrn ska ja Fanny och Tova på bio och titta på Himlen är okyldigt blå och kanske käka middag på kol grillsbaren men vi får se. Kanske drar ut ikväll. Puss!

Sötisar


bajs e gott

TJOHO , min dator e trasig så jag kan inte blogga , men nu är jag hemma hos Fanny med Felicia. Vi dricker te och pratar skit. Hejhopp i stugan , nu ska vi typ myyyyyyyysaaaaa , hehehe , höhöhö ,hihihih , hahahah , hhohohohoho ,
PUSS OCH KRAM

God jul och gott nytt år.

Dålig upptadering ja vet.

Igår hade vi en underbar mini jul. Fick dom finaste presenterna och stämningen va på topp nätan hela kvällen. Vi däckade typ runt 3 eller halv 4 ja venne riktigt. jag tog iaf inga bilder eller jo typ två men asså aa dom andra tog jätte mycke bilder. Aja imorrn e de ju julafton, ska hämta mormor på morgonen sen firar ja med familjen och henne här hemma som vanligt. Nu ska ja fortsätta med de ja höll på med innan ja börja blogga, typ messa och kollade på tv... ?
GOD JUL!


Haha Tintin, Felicia och Fanny.

Felicia och Fanny ligger sked så sött. ;D


FIRSTPROJECT - DECEMBER

Grönan 09


memories made in the coldest winter

Sitter hemma och dunkar heartless med Kanye West på hög volym. Är rätt nöjd över betygen, inget ig så ja klarar mig. :)
Ska ringa min kära broder och sen Mille nu hade ja tänkt. Imorrn är de mini jul som gäller, kvällen och natten kommer bli så jävla kul. Slaggar hemma hos tova som vanligt efter kvällen. Asså funderar stark på att ta en blogg paus, har absolut inget att skriva om hejdå.

Hahah sjukt suddig men va tvunget att zooma som fan, Mickes hemma gjorda tomteluva.


Varning för maneter

hej alla fulisar. Jag har precis fått mina betyg och tintin e ett mvg barn som ja e hemma hos. Hej då.


KORVKALAS.

Hej hopp

Har haft en underbart soft dag idag. "Städade" och kollade på film i skolan. Efter skolan satt jag och Felicia hos Bettan tills adam slutade. Vi drog hem till mig och käkade nudlar, hahaha. Senare kom Julia förbi och vi va här till typ kl.6 sen drog jag Julia och Felicia och käkade sen drog Julia hem men jag och Felicia drog till henne. Satt där och snackade som vi alltid gör. Nu sitter och och kollar på tv och e skit trött. Funderar på att gå och lägga mig tidigt, jaja vi får se. Imorrn är de sista dan i skolan! Fyfan va najs!! Puss <3

Sorg, film och kärlek en helt vanlig söndag.

Mobilblogg fick de bli nu. Orkar inte fixa datan så nu ligger jag och messar och kollar på tv. Har legat och kollat på kärleks filmer hela dagen, deppat och tagit de lugnt. Ska snart hoppa in i duschen och försöka spola bort allt skit som jag vet inte går men man kan ju hoppas. Puss och hej. <3

Yassin e här

Vi sitter och kollar på grinchen, så jävla bra! 
Har precis haft typ övervämning av julmust i mitt rum.
Har städat och bakat hela dagen btw.
Nu ska vi va super coola, hejdå.

P.S Öppna aldrig en frusen julmust!


kurage den haaariga hunden

Kvällen va grym, satt hemma hos mig och hade de sjukt underbart. pelade tv spel och sjöng som galningar. Fanny Elin och yassin drog runt 11 men Tintin stannade till typ 20 över 12 eller nått och kollade på film med mig och snackade i telefon. Imorrn blir de förmodligen nacka med Fanny. Puss.

Våra brister gör oss till människor

Hej hej. Sorry för nada blogging igår men blogg.se va cp.

Dagen har iaf gått fort och vart helt okej. Jul pyssel, dans och betyg. Vi dansade juldans på gympan -.- Jag Max och Felicia ägde ut alla, nat.
Ikväll kommer vi förmodligen vara här, men vi får se. Ska träffa Yassin, Fanny, Elin, Tintin och Petra å får vi väl se om några fler tittar förbi. Nu ka ja käka. Puss.


Like a G6


Är skit trött nu ska ta och krypa ner i sängen och slagga, har sovmorgon till tio imorrn faaaaan va skönt har inte haft sov morgon på år känns de som. Godnatt.


Vem e de, vem e hon och vem fan e du?!

e de någon mer än jag som bara fuckar ur?

Haha sitter och lyssnar på Karatefylla, kan seriöst hela texten.
- Tönt?
- jo, jag vet.



The boy is mine.

Tjena alla underbara. Fick sluta tidigt idag också. Jag behövde bara snacka spanska med Sandra sen fick ja dra. Köpte sista julklappen till minijulen sen drog ja och felicia till café fåtöljen och snacka som vanligt. Nu ska ja börja laga mat till lukas och mig.Puss.

 
Once upon a time i was falling in love, but now i'm only falling apart.

Så här kul har vi på matte lektioner








Ursäkta min franska

Tjollahopp. Slutade tidigt idag, tio över ett! Behövde inte gå på so lektionen. Drog till bilden snackade med alla där sen tagga ja hem och käka nudlar. Sitter och snackar med Hannes, han e ett litet litet cp barn.  Ikväll blir det utgång, ring eller messa om du vill ses eller du kan ringa eller messa även om du inte vill ses ;)



Utan dig vore jag bara en av miljoner


GOSH!

Aa gud va trött jag e!! Asså herre min gud. Gick upp halv sex i morse och juste, Lucia gick helt okej.
Blev lite annorlunda men skit samma vi e unika på mariaskolan. Eller inte. Efter lucua hade vi typ so men ja behövde inte va på den lektionen så ja drog och fixade mammas och pappas julklapp. Sen hade vi musik och sjöng ännu mer jul låtar och efter de drog ja och fellan och käka. Sista lektionen va slöjd och ja blev klar! och började med en till sak som ja också blev klar med, för ja stannade en timme med dom som hade e-val. Gick hemmåt med mille och nu sitter ja här helt ensam och kollar på las vegas. Puss och hej nu ska ja va sociaal och kanske träffa nån.


BÄSTA LUCIA GÄNGET EVER, ÄLSKAR ER!

SUDDIG EFTERSOM EN VISS HANNA VÄGRADE ATT STÅ STILLA!

UUURR GULLIGA ALEX INNAN VI SKULLE IN!


Lusse lehelee

Hej imorrn är de lucia, ska träffa felicia klockan 10 över sju!! Asså ja kommer typ somna mitt i tåget, haha nääe men vi får hoppas att de går bra. Ska bli fett kul iallafall. Nu sitter jag och kollar på reprisen av svenne fruar. Imorrn ska jag dra och hämta ut presenten som jag och lukas har köpt till mami och papi. Aja ja har inget att blogga om hejdå. 

I'm not your toy

Hej varit hos mormor hela dagen, kom hem typ 9 då tog ja tuben hem till Yassin, träffade även molly där. Snackade där en stund sen drog vi till medis och va allmänt sociala och bäst. Drog hem vid 11 och nu sitter jag och kollar på sex and the city. Puss.

typ 13 dagar kvar till jul

Hade de rätt kul på muk igår men vi drog hem fett tidigt, synd.  Idag ska jag till min mormor, s u c k! Pallar verkligen inte. Nu måste jag äta frukost för vi ska åka om en halv timme typ..
Puss och hej!


SVAMP

Hmmm , ibland är jag så himla konstig. Idag så sprang jag fram till en mattant och tog henne på brösten. Asså , förlåt men jag kunde inte hjälpa det. De var så fylliga och stora , typ som Kissies. Undrar om de är äkta från hennes morsa eller om typ en typ klinik har gjort dom. Vad tror ni?
Fast grejen är ju att jag aldrig skulle låta en klinik röra mina pattar. Jag vill ju inte stå framför nån äcklig gubbe helt naken och bli ritad på. Håller tummarna för att min mammas gåvor visar sig vackra och stora.
Ska snart bajsa bönor , men annars är allt coolt.
Här kommer en facelook

SÄMSTA INLÄGGET

ALOHA! Hade ju prov idag, de gick väl helt okej. Hade även bärldens tråkigaste spanska lektion så ja satt och snacka me Alexandra såå fick vi köttfärs limpa med nån kol grej, okej gud va intressant. NAAT!
Ikväll blir de muk med Fanny Felicia molly yassin maja tess mickis tove tintin tova och massa folk, titta fööörbi vettja!!!!
HEJ DÅ!

Osocial

Nej nu ska ja ta och lägga ifrån mig datan och bara va dryg och osocial mot alla. Kolla på nån film kanske. Igentligen borde ja plugga till provet imorrn men de orkar ja inte, de får bli som de blir. Adjöken.



.

Hej orkar inte blogga, orkar inte med nått.


Längesen




Please forgive me

I still hold on, you're still the one.




Nämen hej kära rubrik.



Damn you donkey boy

Hade heldag med kören idag, de va fett kul och även pinsamt (a)
På lunchen rockade vi åttor loss med några få sjuor och sjöng för fyrorna, haha. Det lät typ hemskt men skit samma vi hade kul. Efter skolan drog ja och fanny och handlade julklappar. Drog till Felicia och bakade med Fanny sen. Nu ska jag plugga sen ska jag skriva om geografin.

Imorn blir de halvdag i kyrkan, puss!


outfit och facelook





Jeans - bikbok
Tröja - h&m


Jag och Elin i typ 1an

Somnade en stund när ja kom hem, hehe vaknade av att elin messade mig. VI skulle ju plugga tillsammans så ja vaknade till och en stund senare satt vi och rörhörde varandra. Måste plugga lite mer känner jag. Jaja nu sitter jag och kollar på desperata hemmafruar. ska ta en alvedon och sen försöka sova igen, är så nedrans trött.
Puss och hej.


lalalaa

Kom hem nyss, ´Fannys julklapp del 1 är fixad nu e de bara andra delen kvar ;) Täk på den du Fanny.
Imorrn efter skolan ska ja och fanny i väg och ja ska köpa två till julklappar. Fanny ska hjälpa mig eftersom varken Felicia Tintin eller Hanna säger va dom vill ha! ;@
Nu e ja så jävla trött, asså ja skulle kunna gå och lägga mig nu, men de ska ja inte. Plugg först. Puss!


Only you


Tyckte bara att du skulle veta de.

Fyfan va kallt de e ute asså, klarar inte av denna kyla kommer aldrig klara den här vintern!
Kom nyss hem, drog ut med Fanny och Alva och gick en promenad, Alva fyller ett imorrn, fett me grattis!
Sitter och kollar på top modell som alla andra måndagar sen e de svenne fruarna och efter de pansionärsjävlar. 
Gick till fyra idag, hatar engelska och svenska så alla vet. Puss.


jag hatar rubriker

Har laddat upp en outfit via H&M. För varje outfit så ger unicef en donation för att ge barn runt om i världen rent vatten! Så de blir som en julklapp till nått fattigt barn där ute. Gör de du med! Jag såg detta på Fannys blogg och ville också göra de! Puss!

Som en elektrisk shock genom skelettet


En störning genom ljuset,
För sista gång på nära håll.

plugghäääst

Hej hej. Har bakat pepparkakor hela morgonen. Har även hunnit plugga och läsa igenom hela franska revolutionen och nu sitter jag och planerar allt plugg under veckan. Måste plugga so och spanka varjedag så måste ja hinna köpa julklappar också, förstår inte hur ja ska hinna allt. Jaja. på Onsdag och torsdag är de rep med kören iaf. Ser fram emot lucia som fan. Taggad! :D  Nu ska ja läsa igenom Amerikanska relolutionen och lite av industriella. Puss

,



Sitter jag och snackar om ett finskt barnprogram med Valter och leker proffs. Puss.


When you first took my hand on a cold christmas eve

Sorry för ja inte har bloggat idag, har inte haft nån lust helt enkelt. Varit med Lukas hela dan vi skulle göra flyg grejen ni vet när en ligger på golvet och den andra flyger på dens ben? Jaja iaf så skulle lukas flyga på mina asså herregud mina ben typ vek sig och ja låg och as garvade och lukas garvade lika mycke han. Sen skulle han springa och kasta sig på mina ben och de gick ju rent ut sagt åt helvete. Haha. Har faktiskt haft de jätte trevligt idag. Senare lagade vi lunch och kollade på film. Vi fixade även julklapp till mamma och pappa, lite dyrt kanske men vi köper den tillsammans så de e lugnt.
Imorrn blir de pepparkaks bak med familjen. Ska försöka blogga lite men får se om ja hinner. Puss.

white flag


I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be ♥
/ Molly

Krya på dig linn! 

Livet är som en tärning alla vill ha sex


Jag vet att jag e fett nördig...

JAG HAR PRECIS KLARAT MYSTERIET PÅ GREVEHOLM!! 
Hahah ja e fan fett stolt, har inte spelat sen ja och Elin gick i trean och nu så klarade ja hela spelet. (Efter lite damp attacker och mammas hjälp). Ville bara berätta de.
Nu ska ja spela jönssonligan och jakten på mjölner hej då.

-

 





Jo, jag vet att jag ser hemsk ut.


sjuuk

Hemma idag från skolan. Har skit ont i benen,magen och i ryggen. Mår illa och kan inte äta utan att de känns som jag ska spy upp allt. Aaa ja mår helt enkelt piss.
Sitter just nu och kollar på Greveholm och typ halv sover. Kankse bloggar senare. Kram.

Snackar i tele med Fanny




messa mig nu!

Hej.
 Jag e sjuk.
Nu ska jag sova.
Adjö.

MESSA.






RSS 2.0