Om du är lång och stolt över det, sätt det här i din logg.

Efter skolan drog jag och Fanny och tog en fika. Sen vidare till götgatan och ringen. Köpte årets första julklapp.
Har pluggat so och ska ut med Fanny och Alva om en timme ungefär skulle jag tro. De och desperate housewives e väl typ kvällens planer + att plugga lite mer so. Puss.


Revolutionerna!


E skit trött och sitter och försöker få in franska revolutionen så ja kan alla år tal,alla namn,vart allt skedde, varför de blev en revolution, hur allt slutade och allt sånt där men de går vekligen inte.
Med detta säger jag godnatt.


oj glömmde publicera

Är så himla trött just nu. Försov mig i morse så ja klädde på mig och rusade till skolan osminkad och allt.. Så började ja 10 över 8 och slutade 4 man ba jipppppppie!!! När vi hade slutat gick vi runt i hela skolan och letade efter Adis för han hade tjatat på mig hela dan och kvällen innan om att få komma hem till mig men när vi väl hitta honom så skulle han till io, man ba diiiiiisss! Jaja, nu ska ja sluta prata om allt ointressant,hej hopp.


hej mitt vinterland.

Hej hej. Kom precis hem från en kall men mysig promenad med Fanny och Alva. Rullade omkring i snön,åkte på ruuumpaaan i backar och bara låg och chillade i snön. Trevligt trevligt. Idag har jag kollat på harry potter den va fett bra, älskar harry potter och ron har blivit fett snygg. Nu sitter jag och blir rå dissad av Adam, svin.
Puss.

pott harry

Hej alla kära barn.

Jag vill träffa Fanny.

Hej då.

.

Hej hej yassin har precis gått här ifrån, har varit hemma hela dagen förutom på kvällen som ja har tillbringat till största delen hemma hos molly och här hemma. Snackat i telefon och aa varit allmänt coola liksom nu ska ja snacka visare med mina coola boys och lyssna på Lars Winnerrbäck och Daniel Adams Ray!

Sjutton idaaag

Hej hej, Lukas fyller år idag. Grattis broooor!
En liten del av släckten kommer hit om typ fem min och felicia kommer också. Hej då nu ska ja stänga av datorn och vara social. Puss.


JUST A FUCKING DREAM!

Hur kunde jag tro att jag kunde komma över dig?
Hur kunde jag tro att jag inte skulle sakna dig?
Hur kunde jag tro att du skulle ta mig tillbaka?
Hur fan kunde jag släppa taget om dig?


seeg

Har verkligen inte lust att blogga. Sitter och drogar svensk musik, de är seriöst de absolut bästa just nu. Va ju på gymnasie mässan idag, hjälpte lite men har fortfarande ingen aning om vad jag vill bli. Har städat och pluggat nu på efter middagen och nu ska jag bara vara almänt seg och snacka med mamma. Puss.


MeLiSSa oCH LaRS

MIN BLOGG E CP OCH JAG ÄLSKAR EN LÅT SOM HETER SOM JAG HADE DIG FÖRUT, OCH TILL DIG ANONYMA MÄNNISKA OM MELINAREN, AA DE E HEIDIS LILLE SYRRA ;)
Fanny Nagellacket finns att köpa på åhlens, flygplatser och kanske kicks. Annars finns dom att köpa via nätet. Puss.

 


Nagellack





Hej hej, sitter här och målar naglarna med världens bästa nagellack, de blir jämnt och och håller jätte länge. Jag har i färgerna grått, vitt, ljusblått silver och mörkgrönt. Kostar ca 55 kr men de e värt dom pengarna.

JAG FÅR DAMP PÅ YOUTUBE

ville bara säga de och att spotify ägerr!!!


Ain't about how fast i get there...

...it's about what's waiting on the other side

/Linn♥

Snö snö snö

Ja ,de e ju typ helt vitt ute. Jag och Felicia kom på att vi kommer frysa ihjäl i slutet av veckan. Nu är det ju typ 0 grader ute och i slutet av veckan ska de bli runt 10 minus. Jag går runt i skolan och hackar tänder 24/7 för de e så jävla kallt så jag kommer ju va en isbit på fredag. Jaja. Idag har jag typ inte gjort ett skit. Började åtta med spanska då ja var helt död. Asså satt typ och sov hela lektiionen okej ja orkar verkligen inte berätta om mina ointressanta lektioner så hej då jag har inget vettigt att säga.

 


tröött

Heey!

E skit trött efter denna långa dag. Varit uppe sen halv fem imorse. Hade skola som vanligt och Alex va ju som han va, haha vi har saknat dig lilla gubben ;O
Vid typ fem träffade jag den minsta melin'aren, Sofie och hennes kompis Alex. Mycke trevligt förutom dom kaxiga ungarna i slussen, asså palla kaxa. Drog och träna senare, träffade yassin, nu ska ja kolla på top model och sen svenne fruar sen ska ja sooova!


Haha sofie och alex ;D


.


dagens outfit


Dagens outfit- och nej ja har inte en svart prick på kinden de är mascara på spegeln.
Linne - Gina
Skjorta - London
Byxor - Bikbok


Soofie!

Shuue, sitter och snackar med Sofie, dricker te och lyssnar på musik. En väldigt trevlig söndags kväll om jag får säga de själv. Ska snart hoppa in i duschen och sen slagga, bloggar imorrn. Puss <3


Jag vill ta på dina lår, ringer på din telefon...

Jag vill höra på din röst, vi kan ses om du har lust.

 

coolish shit in the hole tuff world & yesyesyes great

tja tja tja tja! detta är yassin o jag e en tjej som sitter hemma hos linn o grejjar.
vill säga tack för igår kväll johan. näääääääääää riktigt så va de ju inte, tack för tjej middag grejjset igår alla ni i the gang, the crew, the coolish!!!!:D så nu tkr jag att ni ska få se lite fina bilder. ha en bra lördag alla!






nej jag e inte seriös o tror jag ser ut som värsta modellen nej kul kul haah hej då föörfan.

Bilder kommer senare.

Godmorgon.
Orkade inte blogga igår när jag kom hem, var skit trött. Men vi hade de iaf skit kul. Åt en en vegetatisk jätte god rätt med avokado, majs, tomatsalsa och lök och ost som gratenering. Sen blev de efterrätt också. Vi dansade som galningar, lyssnade på hög och skit härlig musik. Tack allihopa för den otroliga kvällen.
Idag vet jag inte vad jag ska göra men ja hittar säkert på nått. Puss.


ooooh

Shooo!

 

Sitter hos stella just nu, vi har precis ätit värsta gooooda måltiden. Hej då jag e bäst tillsammans med alla andraa häär


snabbt inlägg

Godmorgon.

Ska snart dra till skolan och ha bild som första lektion -.- Jippie. Ska träffa Mille efter skolan och senare på kvällen blir de tjejmiddag hos stella,mysigt mysigt så de kankse inte blir så mycket bloggande. Men men ja bloggar i kväll när jag e hemma eller imorrn. PUSS


dagens outfit





Leggings - H&M
Linne under - gina tricot
Pippi tröja - Nån affär i sturegallerian

Låt hela världen se ditt vackra leende.




Fredaag

Kom precis hem, va på muk satt inne på personal rummet med Rosanna Helin och Madde senare kom Johanna och Lova också. Madde fixade mina naglar igen, gracias! Satt och snacka och lyssna på musik,hade jätte mysigt och trevligt. Drog hem och nu sitter jag och funderar på vart jag vill praoa och messar med Mille underbaraste. Puss

IMORRN ÄR DE FREDAG!


du håller i mig när jag ostadigt står.


skin skin som den sol du är.

Jag är inte uppkäftig, det är bara försvar. Jag är ingen player, jag letade bara efter den rätta. Jag är inte döv jag lyssnar bara inte på bullshit. Jag snackar inte skit, jag säger bara sanningen. Jag är inte elak, bara ärlig.

ALLA E OSOCIALA! JÄVLA FUCKERS!

Jag hatar torsdags eftermiddagar.

Hade sovmorgon till tio och då började gympan. Akrobatik! :D
Sen på eftermiddagen så hade vi matte no och svenska. Hatar svenskan asså shit typ jobbigaste lektionen ever.
Ikväll ska ja till muk och fråga om dom kan fixa mina naglar igen (a) tog av mina när jag kom hem för jag hade tappat två stycken. De e spa på muk idag, massa massage och sånt där. Immorn blir de tjejmiddag. Puss.


Denna dag har gått fort.

Jupp de harden verkligen. Började klockan tio över åtta med henkunskap. Bakade bullar som blev utsökta fast alla skänkte hälften av sina bullar till hemlösa,fantastisk klass vi är...host. Nääe men sen hade vi matte, asså jag fattar inte ett skit av jävla algebradålig!! Bara massa bokstäver som förstör för mig och mi hjärna!! ÅÅÅH. Spanska som gick på två sekunder. Lunch,asså vår skolmat suger vilka bjuder på fisk med kokta ägg och persilja?? Dom ba: aaaaaah men barn älskar ju fisk, ägg och persilja!!! Fuck off. Sen satt vi i datasalen och gjorde en hemkunskaps uppgift och va inne på facebook och lite sånt sen gick vi upp till vår igentliga lektion men då satt jag i felicias knä och åkte runt på en stol. Efter skolan har jag suttit och läst svenskan och gjort en kladd till no:n och framsidan till no:n. Imorrn blir de sovmorgon till tio!
PUSSS!!


Aj tungt paow snark klick.

Sprang till fanny runt halv åtta för lilla alva hade blivit biten av en annan hund. Hon kan inte gå så fanny bar henne överallt när hon skulle rastas. Då såg vi paow föresten. Vi drog senare hem till Fanny och jag satt med en snarkande Alva i knät i stort sätt hela kvällen. Så gullig. Tog massa roliga bilder med Fannys webb också. Dom finns snart på Facebook. Puss.

VÅLDGÄSTNING PÅ G

HEEEJ! Nu våldgästar jag linns blogg ! och det  kanske jag kommer att göra lite då och då , så om du tycker att jag stör så får du besöka en annan blogg ;) höhö
Här kommer de bilder jag hinner ladda upp på mig och linn !














haha ,Så där nu måste jag sticka och träna med yassin! ciaoo / molly <3


...


Happy X-mas

Hej hej. Idag var de första vanliga skoldagen på två veckor,helt okej faktiskt. Först satt bara micke och snacka en hel lektion, sen vikare efter de so och sen musik. Lunch och slöjd. Eftersom jag och felicia har bytit elevensval så hade vi kör idag. Vi ska vara med på lucia,hihihi fett kul! Nån som vet om tärnorna ska ha glitter runt midjan eller bara i håret?
Ska träffa Fanny och lilla Alva senare ikväll.
PUSS!

Fanny, Tintin, Felicia, Hanna och tova!

Måste springa och träffa mina underbara vänner för film kväll nu. Puss <3

Kanske Kanske Kanske

Till Felicia och Fanny. Det finns massa klipp från dokumentären på youtube men hela dokumentären finns inte nånstans om man inte kan ladda ner eller nått. Den visas på tv med mellanrum men vet inte när den visas nästa gång.

Molly KANSKE ska börja gästblogga på min blogg.

Bulgariens övergivna barn

Just nu sitter jag och kollar på Bulgariens övergivna barn. Asså de e så hemskt de kan bli. Dom filmar på ett hem med barn som föddes sjuka och har blivit övergivna av sina föräldrar. Alla är sjuka utom en tjej. Ingen kan prata utom den här tjejen. Hon har ingen att prata med för inget annat barn förstår henne. Hon håller på att bli psykisk sjuk. När dom började filma på hemmet så läste hon tindnigar och skrev brev till sin mamma. När dom filmade senare,efter fyra månader, så läste hon inte längre utan satt och gungade fram och tillbaka på en stol. Hon fortsatte skriva för hon hoppades att hennes mamma skulle komma och hämta henne men personalen behöll breven. Dom postade inte breven för dom visste att mamman inte skulle komma.
Personalen är sjukt elaka mot barnen och alla barn är undernärda. Deras armar är lika tjocka som mitt lång och pekfinger tillsammans. Personalen slog barnen och varje år dör över tio barn på det här hemmet. Hemmet har en egen kyrkogård och där begravs alla barn som dör. Personalen bryr sig inte om barnen och säger att dom får tillräckligt med mat för att klara sig. Dom släpar in barnen till badrummen för att tvätta dom och tvingar dom att städa och tvätta. Alla barn sitter på varsin stol och gungar fram och tillbaka i timmar. Personalen säger att detta är fullt normalt och gör inget åt barnens undernärdhet och psykiska hälsa. Dom ser barnen sakta dö och tyna bort men istället för att ta dom till ett sjukhus så slår dom barnen och gör absolut inget för att hjälpa dom.
En liten pojke som precis hade fyllt 6 låg och skakade i en spjälsäg och sög på sin ena tumme. Tummen hade krympt och blivit skrynklig. Han hade bara en tumme för personalen hade kapat av den andra för dom tyckte han sög för mycket på den. Jag förstår inte hur man kan göra så här mot barn. Dom är ju bara barn, barn som vet att dom för eller senare kommer dö. Personalen hade brytit av en tjejs ben och nu var hon säng liggande och bara några dagar senare dog hon. Personalen sa att benet hade gått av pga hennes sjukdom men flickan som kunde prata berättade va hon hade sett. Flickan som berättade förflyttades till ett annat hem flera mil där ifrån. På hemmet begicks öven sexuella övergrepp och 2 av barnen hade dött pga graviditet.
Nu har programet slutat och jag sak säga att tårarna forsade under hela programet, så hemskt att vuxna människor kan göra nått sånt här mot barn och tonåringar. Det är ofattbart att ett sånt här ställe får existera i EU där man ska värna om barnens rättigheter. Personalen och föreståndaren är dom som borde vara inspärrade istället för barnen för de saknar det som är viktigast, dvs medmänsklighet. De förnekar inte ens att barnen behandlas som de gör... de tycker istället att de gör sitt bästa för dom. Det spelar ingen roll att de bor i ett land som är snedvridet, de är faktiskt människor som borde ha så pass mycket innanför pannbenet att de ser misären och inte borde blunda för den. Med tanke på hur övergödd personalen var så har de uppenbarligen mer än mat för dagen, så varför tänker de inte tanken att de borde hjälpa de stackars barnen med mat, leksaker, osv när inte staten anser sig prioritera detta? Och varför visar de ingen kärlek utan istället bär omkring på barnen som att de vore en sak? De är outbildade monster som borde sättas i fängelse och behandlas på samma sätt eller värre. Säg vad ni vill om att "de inte vet om något annat" eller liknande... De är som sagt människor med egna hjärnor att tänka med och det gör att de som behandlar människor på det här sättet borde plågas.





1:03 får man se polken utan tumme.


Disney dödarna

JAG ÄR SJUK.


Mollyochjagharstartatvåratstoraprojektattdödaalladisneyfigurer...


facebook smileysar

Hej hej slutade riktigt tidigt idag, redan klockan tjugo i elva. Drog hem till Felicia och käka lite varma mackor och snacka lite. Sen skulle jag till stan och handla fars dag present de gick skit snabbt 20 min från felicia till t-centralen och tillbaka till mig,awesome!
Ikväll kommer Hanna och Elin hit och kollar på film, skit länge sen vi gjorde nått tillsammans. Just nu sitter jag och elin och listar ut facebook smileysar. Kul liv.



Bröderna gayhjärta


fellan slaggaar häär

Alhoaa

Felicia kommer snart hit,hon ska sova här i natt känner redan nu att vi komemr ha otroligt svårt att gå upp imorrn.  Vi ska dra till muk senare och rosanna ska typ fixa mina naglar,har hemskaste naglarna i världen just nu. Idag vare ju vattenpolo men jag var inte mer för jag är sjukt jävla förkyld och hostar 24/7. Imorrn ska vi ha löpning eller powerwalk,haha får se hur de går. Puss


kalleee

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej duuu!

Jag och Yassin drog och tränade Aerobics och molly kom till core'n också. Jag känner att jag kommer ha träningsvärk imorrn från boxningen och core'n och vi som har vattenpolo... Jaja de blir säkert kul. Allt vi har testat den här veckan har varit kul, faktiskt i början va ja typ fett sur och hatade att vi skulle ha hälso vecka men de blev riktigt kul. Jag menar, hellre boxning afrikanskdans och capoeira än matte svenska och engelska? Pussssssssssssss.


ser jag ut som kissie?

Hej hej har precis kommit hem från boxningen. De va fett kul men ja kommer ha träningsvärk imorrn. Ska i väg och träna om typ 3 timmar igen. Tänkte springa och köra core. Imorrn blir de vatten polo ,kuligt kuligt. Du som sa att jag ser ut som en liten kissie, Tack då :O Själv tycker jag inte att vi är lika på något sätt och fett fegt att inte ens säga va du heter men men,upp till dig. Jag tycker inte att jag ser opererad ut iaf.
Pusss


Lika?

Bild från eftermiddagen :)

20101109412 (MMS)

Bild från eftermiddagen :)


Då var sagan slut... igen

Nu är jag nöjd. Jag har fått ett svar. inte de jag hoppades på men nu kanske jag kan gå vidare. Bara du är lycklig.


Saknar den tiden,för ett år sen. Jag var så lycklig.

förevigt trogen







Kan verkligen inte sluta

Jag känner smaken av tåren som faller. Jag sitter inne på mitt rum och undrar varför det som vi byggde upp rasar på en dag, 5 månader och ingenting finns kvar. Jag ber en bön och hoppas det hjälper, jag såg en ängel, du var här men du vände. Jag får inte träffa dig men ser dig ibland, i drömmen där finns du och viskar mitt namn. Jag hör ljudet av din röst hela tiden. Jag drömmer mig bort men fan sanningen svider. De blir aldrig mera vi,nej jag vet. Det är kanske därför jag skiter i allt. Det finns bara en man kallar för den rätta, jag lämnade dig så varför ska du leta, igentligen? Jag kommer alltid älska, kommer alltid vänta, baby, kom tillbaks för jag längtar. Kärleken dog men ingen förstod jag hoppas att det löser sig bror. Jag lovar en sak och du får tro det jag säger , att våran kärlek är så mycker bättre än nån annan. Det finns en för alla, det var nog meningen.  Det kommer att bli bra som det alltid vart, så låt mig, låt mig nu få ta dig tillbaks. Tänker på dig nu,allting blir svart under ögat. Trött på att försöka. Du är allt som jag någonsin önskar. Framtiden väntar, som vi planerade, våta kinder, det är svårt att agera. Kan inte hantera,allting blev fel,kan inte le helt, du var min enehet. Vaken på natten, hatar jag allt och jag saknar skrattet,alla chanser gled ur handen. Menar att jag vill flyga fri som en fågel, tid läker såren men ändå så rinner tåren. Allting vi skulle göra ihop är nått du glömt bort. Kan inte gå vidare när du är allt jag drömt om. Känns svårt när jag tänker på alla våra minnen,känns hårt men jag lever ensam den här gråa tiden. Du är något vackert jag inte kommer över. Du får bli ett minne genom livet fram till döden. Kärleken dog.


ursäkta mig

Hej hej
Idag kollade vi först på supersize me i skolan som vi redan har sett 3 gånger. Sen körde vi västafrikans dans fyfan va kul de va,asså man skrattade seriöst hela tiden. Efter lunchen blev vi nästan klara med grupp arbetet så de känns najs. Drog hit med Felicia efter skolan kokade nudlar och drack julmust i värmen. Nu har ju snön börjat falla från himlen,skiit mysigttt :D Imorrn blir de boxning! Ska slå ner alla!
Ska äta Thai till middag,en favorit i repris. Pussss


Gammaaal,min och hannush fjortis tid :P

Sweet home

Nu e ja hemma från träningen. De va kuligt att umgås med Elin pelin, barndomsvän.
HAnna kunde inte hänga med så de blev bara jag och Elin. VI cyklade och körde core. Typ as garvade åt hur vi skulle andas,asså de gick inte vi gjorde fel med andningen,hur lyckas man? Så ramlade vi och sjorde jätte konstiga hopp typ :S
Nu e jag iaf hemma och e trött,redan,klockan halv nio,lite sorgligt.
Tänkte svara på två frågor som jag har fått också.

Kan lägga ut kort på dina armband och skriva vart du har köpt dom på bloggen?

svar: Jo visst kan jag de men de får bli i ett senare inlägg :)

Vart går du i skola och hur lång är du? :O

Svar: Jag går i Mariaskolan på södermalm och jag är runt 1,60.


Träääääna

Juste!
Elin och Hanna ska hänga emd och träna ikväll vet inte om yassin hänger på också, får se. Vi ska iaf springa på löpband och köra core. De ska bli fett skönt efter de här fetto lovet.
Får hoppas dom tycker de e kul och börjar dom med,skule va kul om alla tjejerna började träna där. Alla kör träning tsm :D
Puss


Hälsa och må bra vecka

Hej hej.
Förstadagen efter lovet,helt okej faktiskt. Vi fick shema för veckan och planering och lite sånt. Sen skulle vi köra Capoeira,haha jag och Elin äger på de där,vi typ krockade hela tiden. Sen hade vi en timmes rast typ och efter de började ett grupp arbete där vi skulle göra en matsedel och skriva om näringsämnen och grejer. Lunchen va äcklig. Grupparbetet fortsatte och sen sluta vi två!
Vi börjar nio varje dag och slutatar två varje dag utom fredag då vi slutar typ tolv,skiit najs shema faktisk. Tror de blir en helt okej vecka ändå,får prova massa nya saker.
Måndag - Capoeira
Tisdag - Afrikanskdans
Onsdag - Boxning
Torsdag - Simmning
Fredag - Ut och springa
GÖTT


orvaar

Skola imorrn ju!!
Skulle gärna ha en vecka lov till. Pallar seriöst inte gå i skolan. Hälsovecka nu också,jaja man får göra de bästa av de hela istället. Hejdå alla,nu måste jag typ kolla på tv.

just deal with it


New York

Hej alla människor som läser denna blogg.
Nu sitter jag här vid köksbordet och mittemot sitter mamma och pappa och bokar en resa till new york!

Fan va roligt det ska bli. Resan tar ca 10 timmar så ja venne vad jag ska roa mig med riktigt men aja de löser sig väll. Vi åker iaf nångång i februari/mars vet inte säkert. Hihihihihi faaan va glad jag är!

Har latat mig hela jävla dagen. Kollat på barnprogram och handlat med mamma. Just nu är pingvinerna från madagaskar på. Så bäst!
Jag vet att jag e en bortskämd skit unge som reser hela tiden men till alla er som tycker de säger jag bara, lev med de. Jag e en bortskämd unge och de e inte mitt fel. Puss och hej.


Myrmobbaren


I torsdags på bussen från Björkvik.

På väg till t-centralen


Hahaha Felicia på donken med sina jävla nuggets

Felicia, Yassin och Jag

Felicia sitter och kollar på tv,Yassin ser super söt ut och jag e ett litet mongo.

Jag i ett par skit coola 3D glasögon på onoff!

NU SKA JAG TITTA PÅ MYRMOBBAREN!


du hade inga fel.

Har precis snackat med Felicia. Allt jag säger e bara I'm happy for you.
Idag har jag vandrat omkring med yassin,men de blev en hemma kväll denna lördag. Orkade inte gå ut och de blev ingen slaggning hos Fellan  så jag har helt enkelt umgåts med familjen.
Jag och felicia har precis gjort stora framsteg med vårat tänkande. Okej ni kanske fattar att jag inte har nått att skriva om och och oooch nu ska jag kissa ha de så kul på toaletten heeejdåååååååååååå.

vi e coola som fåå

Hej hej nu står jag och Yassin vid varsin data i skrapan och nu ringde precis en snubbe med dolt nummer och säger att de e valter. hej då nu ska vi ta foton med hennes dator.

Yassin och jag har kul i skrapan


Luuuuuuuuuuuleååå baaaaaarn

Hej alla glada.
Jag orkar intgentligen inte blogga men ja gör de ändå av nån annledning.
Today har ja åkt t-bana,buss,spårvagn bååt och rulltrappa. Asså vi åkte till skansken och sprang runt där på en halv timme för då fick vi pengarna tillbaka. Sen typ åkte vi hem till felicia och yassin kom dit också. VI satt och plattade hennes hår 3 jävla timmar. herreguuuud,men fiint blev de! :D
På Kvällen träffade vi Lova och Mia snabbt sen drog vi till yassin och sen till muk snodde lite godis och drog runt och va sociala på söder. Nu sitter jag här och ska vara uppe heela natten med min kära vän som sitter uppe i luuuuuleå,hahah. Pusssssss på min kompis och alla andra gullisar.

En lång lång dag.

Asså dagen började emd att jag vaknade 20 i 11 och eftersom jag skulle träffa felicia vid slussen 11 så fick jag panik och åkte snabbt som fan till slussen men då har inte hon gått på den bussen och ligger fortfarande och sover på alndet. Asså förstår ni hur sur och trött jag va! Så jag köpte en cola och tog bussen en halv timme senare ut till hennes land. När jag kom dit satt vi och snackade mest sen blev det pannkakor! Älskar Fellans mormor! Vid 20 över två tog jag Felicia och Julia bussen hem. Jag och Felicia tog tuben in till t-centralen och jag köpte mitt dior läppstift, som jag bara äääälskar! Träffade Yassin, Dylan, Manne, Hugo, Mille, Melker, Özze, Oskar och Micke senare på muk. Drog hem vid tio och nu har jag ont i hela magen. Känns som om nån kniv huger mig 17705640375 gånger inn ifrån , fyfan så har jag halv spytt också. Vi behöver inte gå in på de för jag vet att ni inte vill veta. Så vi får se hur natten blir och om jag kan gå till Felicia i morgonbitti. Kanske går dit fixar hennes hår och drar hem igen. Jaja,vi får se.  Nu ska ja försöka sova,känner mig skit hängig. Puss puss.





Bilder tagna för EXAKT ett år sen.


åh vikken härlig da' lalalaa

Dagen tillbringades med Petra och Yassin. HAde trevligt och va större delen av dagen i lägenheten där petra bor med sin syrra för tillfället. Mycket trevligt. Yassin drog typ 6 (?). Jag och Petra satt och käka med Alice, Alma, Lukas och Janette. Hahaha vi började typ as grva åt oss själva. Iaf, sen drog vi utt på en brygga tog lite bilder och jag drog typ halv åtta hem till Yassin och vi drog till muk och va osociala. Drog mig hemmåt efter tio nån gång och nu sitter jag här och lär mig exakt hela t-bane linjerna. Kul liv jag har!

Imorrn ska jag träffa Felicia och Julia. Kankse drar till stan eller nått,dom kommer iaf till slussen 11 så då ska jag stå där och va jätte trevlig och hoppa på dom! :D Hihihi jag e bäst på att välkommna folk hem igen,söder e bästa stället på jorden. Man känner sig ALLTID hemma här. Söder i mitt hjärta ;O Nu ska jag typ försöka få lite sömn. eftersom jag vaknar halv 8 varje morgon så jag måste åtminstonde få 7 timmars sömn för att vara något lunda pigg imorrn. Puss.







Från början, till slutet ♥
Min första riktiga vän kommer alltid finnas i mitt hjärta.


visst ska bördan vara tung när man bär den på ryggen.

Asså jag e så jävla trött på mina grannar! Fyfan.
Dom börjar borra skit högt klockan 8 på morgonen. ( Mer än igår Fanny)
Man kan inte sova och nu e jag skit trött och när man går upp då slutar dom såklart borra. Irriterande.
Nu sitter jag iaf och drogar musik och käkar apelsin i mängder. Idag ska ja typ träffa Yassin och Petra,ska bli kul. får se vad vi hittar på. På torsdag ska jag träffa Felicia och Julia, har inte träffat nån av dom på evigheter


Cw och jag har tråkigt tsm!

Tjena Tjena. 
 
Nu tänkte jag ta och berätta om hela dagen som jag inte har hunnit göra.
Fanny slaggade ju här. Vi skulle igentligen kollat på wolf man men vi kollade på tv åt chips och drack fruktsoda hela natten istället. På morgonen klockan 8 började mina grannar att borra i väggen och ja och fanny vaknade sen när dom slutade så somna vi och när dom börja igen vakna vi aa ni fattar grejen. aa och så höll vi på till klockan tolv då både jag och fanny slängde oss efter fannys telefon som hade börjat ringa,haha de vill säga att fanny hamnade på mig och ja fattade ingenting för ja va nyvaken. Vi låg och kollade på tv i evigheter men till slut orkade vi oss upp och gjorde i ordning lite frukost. Efter de bakade vi en jätte god kladdkaka och kollade på shutter island som va bra men lite förvirrande vid vissa tllfällen. När vi hade kolalt klart på den va klockan redan fem och fanny fick brottom hem och ja slängde mig in i dushen och sminkade mig m.m. Sen kastade jag och Lukas oss in i bilen på parkeringen och for iväg till huddinge där jag och lukas satt och snackade med varandra. När vi kom  hem igen snackade jag och lukas med fellan och julia i tele. Har umgåts med Lukas hela kvällen alltså och de har varit riktigt trevligt. Inga bråk bara skratt. Det slutade med att vi låg på golvet och dansade och sjöng älskade ängel.
Min underbara dag.
Puss.


ökaaaaa

Tjenatjollahopphej

Sitter och typ stress sminkar mig, måste föna håret sen också. Jag ska till mina kusiner om 20 min typ så ja måste öka takten lite och ändå sitter jag och blogagr och chattar med massa människor. Så måste jag ringa Felicia också,faaaana hej då nu måste ja lägga på ett kol hej då alla älsklingar! Berättar om morgonen/förmiddagen sen. PUSS!


brooke knows best

Hej!
Fanny och jag vaknade vid elva men vi har legat i sängen tills typ nu. Vi hämtade precis nåra mackor och en kopp te , frukost i sängen e typ bäst.
Egentligen skulle vi kolla på The Wolfman igår , men vi orkade inte så vi kollade på TV typ hela natten istället :) Idag ska vi ha en riktig noodle fiesta och baka nåt riktigt smaskigt och mumsigt :D Awesome!!!

FANNY GÄÄSTBLOGGAAAR!!!

Bonsoir! Ca va?
Neee,ska inte va sån nu. Jag,Linn & Yassin sitter just nu och kollar på Svenska Hollywoodfruar och har det mys. Jag ska sova här inatt och jag och Linn ska ha party :) Nee,vi ska kolla på The Wolfman och kanske Shutter Island , men mys ska vi ha!
Nä, Maria Montazami tar över min uppmärksamhet , hejhopp!!

Besök min blogg :) http://thedreamoffanny.blogg.se


noODLE FIESTA

NOODLE FIESTA MED FANNY NUUU , HEJHOPP

RSS 2.0