Färdig bloggat för mig

Hej har inte bloggat jag vet men min sladd till datan e pajj så därför tänker ja sluta blogga. Kanske börjar senare igen men de får vi se. Tack och hej.


HEJHOPP

Gårdagskvällen va sjukt flummiiig! Hade skit kul med Yassin Molly och Elin. Idag har jag varit hemma hos Felicia med henne och Naomi. Kollat på tv och varit kit trötta så vi garva typ åt allt. Mycket mycket trevligt va de jallahallafall som va en av sakerna vi garva åt. Man ba: JALLAHALLAFALL!! hahahaha de e rätt kul när man tänker på de. Jag vet inte vad ja skriver hohöhiheha. Har suttit och diskuterat (heter de så? Diskuterat? Jaja) med mamma och pappa nu och ätit en måltid! Imorrn kanskee ja ska träffa tintin om hon vill, Tintin call me! haha man ba Tintin call me och så blinkar man och ler ett stort fett leende ;D såå liksom nääe nu ska ja ta och terrorisera typ Lukas eller Valter eller nån. HA DE SÅÅÅ KULT PÅ RESTURANGEN, HEJ DÅÅÅÅ!

B I L D E R ! !










Ny vakna

Tjena Tjena, sitter ny vaken i sängen med yassin brevid mig. Stod typ och skakade våra rumpor hela kvällen igår, vi e som vi e. Idag kommer bara bli en slapp dag som alltid när folk slaggar här. Nu sitter vi och lyssnar på musik och kollar på tv samtidigt. Bye bye.

Dagen outfit




NAVEL PIERCING!

Tjoho, Yassin piercade sig idag och jag o molly blev så sugna vi också så vi kan inte vänta ska förmodligen göra de i veckan! Henne piercing blev skit fin, vill också ha!!
Vi drog och käkade sen hem till molly och kolla på desperate housewives. Ikväll slaggar Yassin hääär. Puss.


Yassin och Molly snyggingar

Mrs. Robinson!

ALOHA!!

Jag e fan fett taggad för dagens äventyr med Yassin och Molly. Hihi!
Fick precis reda på att Fanny va magsjuk och att hon hade spytt inatt, stackare du får krya på dig gumman. Nu sitter jag och lyssnar på Mrs. Robinson på högsta volym och mår bra. Puss nu ska ja borsta tänderna sen åka till yain hämta upp henne och sen träffa molly vid odenplan.

Jag kommer alltid vara din ängel :$


More Than Words


Tvåtusenelva

Tjolla hopp.

Nyår med Fanny Felicia Tintin och Tova va underbart. 
Att vi ska hålla ihop hela 2011 är ett av nyårs löfterna. Har varit hemma nu hela helgen, drog på mig nån hemsk liten infektion men nu mår ja faktiskt väldigt bra. Imorrn ska ja träffa yassin och molly får se va vi hittar på ;)
Är jätte trött somnade inte för ens halv sju imorse så ska snart gå och lägga mig. Nu ska ja sätta in en ny header puss.

RSS 2.0